RETT OG SLETT REN NYSJERRIGHET

01.02.2017
00:08

For å si det sånn så er det jo en ganske lang evighet siden sist. Det har egentlig ikke en så veldig spesiell grunn, egentlig mest fordi jeg plutselig syntes det ble slitsom og kjedelig å blogge. Men grunnen til at jeg er tilbake for øyeblikket er fordi jeg har fått gnisten tilbake. Jeg savner ikke bare det å blogge, men å faktisk være i kontakt med dere, få inspirasjon og ble inspirert selv. 

Jeg er litt nysgjerrig på hva dere ønsker? hva vil dere se på bloggen fremover? Jeg liker utfordringer, jeg elsker inspirasjon og jeg elsker å få det fra dere! Send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar. 

Håper jeg får lagt ut noe ASAP!! 

 

STAY TUNED 

  

RENS TIL SMINKEKOSTENE // DIY

09.04.2015
20:13

Heisann alle sammen! Endelig har jeg fått fingen ut for å lage meg et skikkelig innlegg, jeg merket vel egentlig at det ble mer stress for meg å lage ting å ta bilder underveis, så for meg så ble det etterhvert veldig kjedelig på en måte. Jeg koste meg ikke lengre med prosjektene. Men siden jeg savner det litt også, så skal jeg prøve å gjøre mitt beste fremover! :) 

 

Idag har jeg vasket sminkekostene mine, noe jeg burde bli flinkere til å gjøre, egentlig, så burde alle bli flinkere til det (tror jeg). For det første er det utrolig viktig, og for det andre så er det super enkelt å gjøre det. Før vasket jeg sminkekostene mine med shampo og balsam, men etter mye research på internett, fant jeg en smartere å mer effektiv måte. 

Jeg blanda sammen 1 dl vanlig olivenolje 

Og 1 dl shampo i en skål

 

Jeg dyppet hver sminkekost (en om gangen) oppi blandingen, og ¨skrubbet¨ sminkekosten inni hånden min sånn at det skummet. Så gjorde jeg dette under vasken i rennende lunket vann, helt til det ikke var mer sminke igjen på kosten. 

 

Så legger jeg sminkekostene oppå et håndkle sånn at de kan tørke 

Jeg vasket faktisk beauty blenderen også, og det funket kjempe fint 

 

Jeg har også merka at skaftet på sminkekosten også blir utsatt og fort litt skitten, Og siden det ikke funker så godt å vaske skaftet med den blandingen, så brukte jeg håndsprit til å vaske de med. Og folkens, det funka dødsbra! Jeg ble helt overraska, trodde nesten ikke mine egne øyne! 

For en utrolig forskjell! 

Så vask kostene med olje og shampo, og bruk litt håndsprit på en bomullspad for å få bort alt smusset på skaftet. 

 

Håper dette var et nyttig tips, og at du setter igang og vasker dine sminkekoster, det er faktisk utrolig mange bakterier som setter seg i disse hver dag når man bruker dem. Det er faktisk anbefalt å gjøre dette 1 gang i uken. 

 

Ha en fantastisk Torsdagskveld videre alle sammen! 

Når du vil det skal bli gjort rikitg.. gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @marthebakken_ 

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, Bruk #barediy

 
 

 

 

 

UPDATE

22.03.2015
20:59

Heisann alle mine fantastiske lesere! 

 

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg ikke vert tilgjengelig på bloggen siden Desember, Dette beklager jeg veldig. Jeg håper på å komme igang med DIY prosjekter fortløpende. Sånn at jeg kan dele de her med dere. 

 

Stay tuned..

 
NATURLIG JULEKULE // DIY

19.12.2014
20:17

God kveld alle mine fantastiske lesere! Jeg har laget en del julekuler jeg har lyst til å dele med dere her på bloggen. Den jeg vil vise idag, er kansje ikke så veldig sånn typisk jul, derfor kan du ha denne hengende hvor du vil egentlig året rundt. 

Det du trenger for å lage denne julekulen er: 

- Vatt/Isopor kule - Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker 

- Limpistol - Panduro - 129,-

- Trebiter - Disse kan du kappe selv eller kjøpe på de fleste hobbybutikker

- Bånd - fåes kjøpt på de fleste hobbybutikker 


Som vanlig når jeg lager prosjekter der jeg må bruke limpistol, er det første jeg gjør å sette den i stikkontakten sånn at den kan bli varm. Du kan selvfølgelig bruke en annen type lim, men jeg bruker limpistol fordi limen tørker så utrolig fort. Når limpistolen har blitt varm kan du starte med å klippe litt av båndet og lime den på kulen. Litt vanskelig å forklare hvordan jeg gjorde det, men det viser veldig godt på bildet:

Jeg valgte å lime den på først sånn at båndet ikke viser så godt når jeg limer på trebitene. Jeg begynte å lime trebitene rundt båndet: 

Så er det egentlig bare å fortsette sånn at du dekker hele kulen med trebitene. 

Sånn ble den seende ut. Jeg syntes den er kjempefin, og jeg kommer til å lage fler av disse, kansje uten båndet på, sånn at jeg kan legge den på et lysfat eller andre plasser. Disse er superfine å dekorere annet enn jule treet på. 

Håper selvfølgelig du også liker dette prosjektet. 

 

 

Når du vil det skal bli gjort rikitg.. gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @martbakk & @barediy 

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, Bruk #barediy

 


 

MELTING SNOWMAN ORNAMENT

19.12.2014
10:43

Heisann alle mine fantastiske lesere! Nå er det alt for lenge siden jeg har delt et prosjekt med dere. Idag har jeg laget en del julekuler som jeg ønsker å dele med dere her på bloggen. Det er kjempe enkelt å lage julekuler selv, enklere enn jeg trodde ihvertfall. 

Idag skal jeg vise dere hvordan jeg laget denne utrolig søte og morsomme julekulen:

 Det eneste du trenger for å lage denne er: 

- Gjennomsiktig julekule - Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- Sort og Oransj fimo leire - Kjøpt på Panduro - 29,- pr. pakke

- Falsk snø - Mester grønn - 25,- 

- Hvit kartong - Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- En sort tusj Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- Bånd Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

Det første jeg begynte med var å lage ¨gulrot, øyne og munnen¨ til snømannen med fimo leiren. Fem små sorte kuler, to litt større sorte kuler og en oransj ¨gulrot¨. Det står på pakken hvor lenge disse skal ¨stekes¨ inn i ovnen og hvor mange grader ovnen må være. Kan være lurt å sette på ovnen først.

Etter at jeg har satt leiren inn i  ovnen, fylte jeg opp den gjennomsiktige julekulen med den falske snøen, her kan du selv velge hvor mye du ønsker å bruke, men jeg fylte den ca halvfull. 

I mellomtiden venter jeg bare på at leiren skal bli ferdig i ovnen. Når den er ferdig kan du ta delene ut, å vente på at disse skal bli kalde. Når de er kalde nok, kan du putte delene i julekulen. Det skal jo se ut som det er en snømann som har smeltet, så det er meningen at de skal ligge litt strødd. 

Nå kan du lukke igjen julekulen, og du er egentlig ferdig. Men jeg ville at det skulle henge en lapp på julekulen. Jeg valgte å skrive: ¨some people are worth melting for¨ . Du kan også bruke bokstav klistremerker å klistre de direkte på julekulen, men jeg ville heller at det skulle henge en lapp på båndet. Her kan du også printe ut setningen om du heller vil det. 

Sånn! Nå kan du bare henge den opp der du ønsker det. Min skal selvfølgelig henges opp på juletreet. Super enkelt og veldig morsom. 

Håper du likte dette prosjektet

  

 

Når du vil det skal bli gjort rikitg.. gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @martbakk & @barediy  

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, Bruk #barediy


barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits