RENS TIL SMINKEKOSTENE // DIY

09.04.2015
20:13

Heisann alle sammen! Endelig har jeg fått fingen ut for å lage meg et skikkelig innlegg, jeg merket vel egentlig at det ble mer stress for meg å lage ting å ta bilder underveis, så for meg så ble det etterhvert veldig kjedelig på en måte. Jeg koste meg ikke lengre med prosjektene. Men siden jeg savner det litt også, så skal jeg prøve å gjøre mitt beste fremover! :) 

 

Idag har jeg vasket sminkekostene mine, noe jeg burde bli flinkere til å gjøre, egentlig, så burde alle bli flinkere til det (tror jeg). For det første er det utrolig viktig, og for det andre så er det super enkelt å gjøre det. Før vasket jeg sminkekostene mine med shampo og balsam, men etter mye research på internett, fant jeg en smartere å mer effektiv måte. 

Jeg blanda sammen 1 dl vanlig olivenolje 

Og 1 dl shampo i en skål

 

Jeg dyppet hver sminkekost (en om gangen) oppi blandingen, og ¨skrubbet¨ sminkekosten inni hånden min sånn at det skummet. Så gjorde jeg dette under vasken i rennende lunket vann, helt til det ikke var mer sminke igjen på kosten. 

 

Så legger jeg sminkekostene oppå et håndkle sånn at de kan tørke 

Jeg vasket faktisk beauty blenderen også, og det funket kjempe fint 

 

Jeg har også merka at skaftet på sminkekosten også blir utsatt og fort litt skitten, Og siden det ikke funker så godt å vaske skaftet med den blandingen, så brukte jeg håndsprit til å vaske de med. Og folkens, det funka dødsbra! Jeg ble helt overraska, trodde nesten ikke mine egne øyne! 

For en utrolig forskjell! 

Så vask kostene med olje og shampo, og bruk litt håndsprit på en bomullspad for å få bort alt smusset på skaftet. 

 

Håper dette var et nyttig tips, og at du setter igang og vasker dine sminkekoster, det er faktisk utrolig mange bakterier som setter seg i disse hver dag når man bruker dem. Det er faktisk anbefalt å gjøre dette 1 gang i uken. 

 

Ha en fantastisk Torsdagskveld videre alle sammen! 

Når du vil det skal bli gjort rikitg.. gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @marthebakken_ 

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, Bruk #barediy

 
 

 

 

 

1 kommentar

Confession of a HairStylist 09.04.2015 20:15
smart :)

Skriv en ny kommentar

barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits