MELTING SNOWMAN ORNAMENT

19.12.2014
10:43

Heisann alle mine fantastiske lesere! Nå er det alt for lenge siden jeg har delt et prosjekt med dere. Idag har jeg laget en del julekuler som jeg ønsker å dele med dere her på bloggen. Det er kjempe enkelt å lage julekuler selv, enklere enn jeg trodde ihvertfall. 

Idag skal jeg vise dere hvordan jeg laget denne utrolig søte og morsomme julekulen:

 Det eneste du trenger for å lage denne er: 

- Gjennomsiktig julekule - Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- Sort og Oransj fimo leire - Kjøpt på Panduro - 29,- pr. pakke

- Falsk snø - Mester grønn - 25,- 

- Hvit kartong - Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- En sort tusj Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- Bånd Kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

Det første jeg begynte med var å lage ¨gulrot, øyne og munnen¨ til snømannen med fimo leiren. Fem små sorte kuler, to litt større sorte kuler og en oransj ¨gulrot¨. Det står på pakken hvor lenge disse skal ¨stekes¨ inn i ovnen og hvor mange grader ovnen må være. Kan være lurt å sette på ovnen først.

Etter at jeg har satt leiren inn i  ovnen, fylte jeg opp den gjennomsiktige julekulen med den falske snøen, her kan du selv velge hvor mye du ønsker å bruke, men jeg fylte den ca halvfull. 

I mellomtiden venter jeg bare på at leiren skal bli ferdig i ovnen. Når den er ferdig kan du ta delene ut, å vente på at disse skal bli kalde. Når de er kalde nok, kan du putte delene i julekulen. Det skal jo se ut som det er en snømann som har smeltet, så det er meningen at de skal ligge litt strødd. 

Nå kan du lukke igjen julekulen, og du er egentlig ferdig. Men jeg ville at det skulle henge en lapp på julekulen. Jeg valgte å skrive: ¨some people are worth melting for¨ . Du kan også bruke bokstav klistremerker å klistre de direkte på julekulen, men jeg ville heller at det skulle henge en lapp på båndet. Her kan du også printe ut setningen om du heller vil det. 

Sånn! Nå kan du bare henge den opp der du ønsker det. Min skal selvfølgelig henges opp på juletreet. Super enkelt og veldig morsom. 

Håper du likte dette prosjektet

  

 

Når du vil det skal bli gjort rikitg.. gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @martbakk & @barediy  

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, Bruk #barediy


1 kommentar

Moiicamilla 04.01.2015 13:36
Åååå, det skal jeg prøve, tuusentakk for ideen!!

Skriv en ny kommentar

barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits