MOVEMBER BORDSKÅNER // DIY

28.11.2014
10:43

For deg som ikke vet hva MOVEMBER er: Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. Bak kampanjen står Movember Foundation, som er en uavhengig internasjonal stiftelse. Movember Foundation oppfordrer menn til å barbere bort eventuelt skjegg og bart den 1. November for så gro en bart i 30 dager i November. 

Og siden jeg er dame, så kan jeg ikke bidra med å barbere meg for så gro bart i 30 dager. Men jeg støtter denne kampanjen, derfor har jeg laget en kjempe kul bordskåner.

 

Det du trenger for å lage denne superkule bordskåneren er: 

- En bordskåner av kork - Kjøpt på Søstrene Grene

- Stempelpute svart - kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- Umonterte stempler / Bart - Disse stemplene hadde jeg liggende

- Akrylklosse - kan kjøpes på de fleste hobbybutikker

- En svart tusj - Denne hadde jeg også liggende(beklager dårlig bildekvalitet)

Jeg startet med å montere stempelet på akrylklossen, du kan også kjøpe ferdig monterte stempler om du ønsker det. Men jeg syntes det er like så greit å bruke umonterte stempler. Når det er klart, er det bare å begynne å stemple på bordskåneren der du vil ha motivet. Men siden det ble veldig lyst, og jeg ville ha det mørkere, så tok jeg bare den svarte tusjen å tegnet over stempel merkene. 

Så enkelt er det å lage en kjedelig bordskåner av kork, om til en kjempe kul bordskåner med mange barter på. Jeg elsker den! 

Du kan bruke hvilke som helst stempler du vil på sånne kjedelige bordskånere laget av kork. Det er det som er så fantastisk ved å lage ting selv. Og om du er kjempeflink til å tegne, så kan du bruke svart tusj å tegne på de motivene du selv ønsker. 

 

Når du vil det skal bli gjort riktig.. Gjør det selv! 

Følg meg gjerne på Instagram @martbakk & @barediy

Om du lager dette eller har fått inspirasjon fra dette innlegget vil jeg gjerne se prosjektet ditt, bruk #barediy

 

Marthe Bakken

 

 

 

 

4 kommentarer

Stina Ueland 28.11.2014 14:50
Så kule! :)
barediy 28.11.2014 14:58
Stina: kjekt du likte den :)
Therese Bråthen<3 28.11.2014 17:57
Så utrolig fin den var ! Det er jo en god måte å støtte det på da, har kopper med bart på jeg :) Syns de er skikkelig søte :D hehe
barediy 28.11.2014 18:02
Therese Bråthen: Jeg synes det er kjempekult med bart :) hehe, kjekt du likte den da :)

Skriv en ny kommentar

barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits