SNART IGANG IGJEN

26.11.2014
23:30

Jeg har fått mail om at laderen til batteriet til kameraet er på vei. Jeg gleder meg kjempemasse til å vise dere prosjektene jeg skal jobbe med fremover, jeg skal blandt annet vise hvodan man kan lage en adventskalender/pakkekalender i siste liten. Denne har jeg planlagt skal komme ut senest Søndag. Så jeg håper laderen kommer i posten så fort som mulig. For jeg har så utrolig mye jeg har lyst til å vise dere!

Jeg har også en annen liten overraskelse til dere, en GIVEAWAY! Det er kjempespennende og jeg gleder meg kjempemasse til å gi noe tilbake til de fantastiske leserene mine! Den kommer forhåpentligvis i løpet av helgen, eller begynnelsen på neste uke! 

Håper DU gleder deg til fortsettelsen, for det gjør jeg! 

Ha en god natt alle sammen. 

Marthe Bakken

4 kommentarer

Moiicamilla 27.11.2014 14:13
Ååå, så gøy!
kristine 27.11.2014 21:06
Spennende :)
Pernille 27.11.2014 21:50
Bra at du skal begynne igjen, for.. eg har nett flytta i ny leilighet med sambuaren min og me har ingen jule- eller adventspynt.. håpar du kjem med fleire gode idea som kan gjera denne koselege tida enda finare for oss!! =)
barediy 27.11.2014 22:46
Pernille: ååh, så hyggelig! gleder meg kjempemasse selv, klør i fingrene for å begynne, men laderen har ennå ikke kommet i posten.. håper at den kommer imorgen :-) har en del jule inspirasjon å vise frem, så blir kult å se om du liker det :-) ha en fin kveld videre :-)

Skriv en ny kommentar

barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits