#hashtag

17.11.2014
14:05

Jeg ønsker å gi deg inspirasjon og gode ideer til å lage ting selv. Det er ikke så vanskelig å lage noe fint til en billig penge. Jeg er opptatt av å betale minst mulig for noe som ser eksklusivt ut. Jeg kommer til å legge ut bilder av prosjektene mine, steg for steg bilder og innkjøpslister med pris.

Jeg har et spørsmål - jeg ønsker å ha en hashtag til mine DIY prosjekter som du kan bruke om du lager noe av det samme som meg eller har fått inspirasjon fra bloggen min. Så spørsmålet mitt er: Hvilken hashtag skal vi bruke? #barediy? #marthediy? Har du en god ide, kommenter det gjerne i kommentarfeltet.

Siden jeg er så nysjerrig og vil like bildene dine og kansje kommentere eller følge deg - så må vi samle alle disse gode ideene på en plass. Kansje du også kan inspirere noen med dine bilder?

Ha en fantastisk Mandag!

Marthe

2 kommentarer

psms 17.11.2014 17:27
så moro denne bloggen måjeg følge videre
barediy 17.11.2014 17:41
psms: så koselig :) Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

barediy 24, Stavanger
Takk for at akkurat du tok turen innom bloggen min. Først og fremst handler denne bloggen om DIY prosjekter, og jeg kommer til å dele alle prosjektene jeg lager med dere. Kontakt: marthe.bakken@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits